I ovog vikenda  svi ljubitelji filmova moći će da pogledaju najnovija filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra Inđija.

23, 24, 25. april u 16:00 “RAJA I POSLEDNJI ZMAJ”

SINHRONIZOVANO!

OPIS FILMA

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi.

Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Režija: Adele Lim, Qui Nguyen
Žanr: Avantura, Animirani
Trajanje: 115 min
Zemlja porekla: US
Godina proizvodnje: 2020

Cena karte: 250,00 dinara.

23, 24, 25. april u 18:00  FILM “NIKO”

OPIS FILMA

Ponekad je čovek kojeg ne primećuješ najopasniji od svih.

Dobitnik Emija Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) glumi Hača Mansela, potcenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća. Niko. Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će sprečiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer Blejk, razočaran je u njega, a supruga Beka izgleda da se samo povlači još dalje.


Posledice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim besom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne veštine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika (slavni ruski glumac Aleksej Serebrjakov) – i bude siguran da ga više nikada niko neće potceniti kao da je niko.

Režija: Ilya Naishuller
Glumci: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd
Žanr: Akcioni, Drama
Trajanje: 92 min
Zemlja porekla: US
Godina proizvodnje: 2021

Cena karte: 250,00 dinara

23, 24, 25. april u 20:00 FILM “POSEDNIK”

OPIS FILMA

Tasja Vos radi kao korporativni agent,

gde koristi tehnologiju implantacije mozga kako bi ovladala i upravljala telom drugog čoveka, a potom ga naterala da izvrši ubistvo koja njena kompanija želi.

Režija: Brandon Cronenberg
Žanr: Horor, Triler
Trajanje: 103 min
Zemlja porekla: CA
Godina proizvodnje: 2021

Cena karte: 250,00 din

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: