Predstojećeg vikenda 4. maja u bioskopu Kulturnog centra Inđija biće prikazan film “After” a projekcija filma zakazana je za 18 časova. Cena ulaznice iznosi 250,00 dinara.

OPIS FILMA

Vredna studentkinja  i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da sledi.

Takav sređeni život, raspašće se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, telo mu je pokriveno tetovažama i živi po sopstvenim  pravilima. Hardin je sve što Tessa želi da izbegne , ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada želeti. Njihova veza neće biti ni jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniće njihovu strast još snažnijom.

Režija: Jenny Gage
Žanr: Drama, Ljubavni
Trajanje: 106 min
Distributer: Blitz Film Video doo
Zemlja porekla: US
Godina proizvodnje: 2019

Istog dana 4. maja sa početkom u 20 časova na repertoaru je film “Osvetnici-Kraj igre 3D”. Narednog dana 5. maja projekcije su zakazane za 17 i 20 časova. Cena ulaznice takođe iznosi 250,00 dinara.

OPIS FILMA

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma,

koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.

Režija: Anthony Russo, Joe Russo
Glumci: Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Brie Larson, Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Josh Brolin, Chris Evans
Žanr: Akcioni, Avantura, SF
Trajanje: 181min
Distributer: Taramount
Zemlja porekla: US
Godina proizvodnje: 2019

Za najmlađe sugrađane 4. i 5. maja na reportoaru je film “Park čudesa 3D” SINHRONIZOVANO.

4. maja projekcija je u 16 časova, a 5. maja u 15 časova. Cena ulaznice 250,00 dinara.

OPIS FILMA

“PARK ČUDESA” je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park,

a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima.

Režija: Dylan Brown
Glumci: Marko Živić, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić
Žanr: Animirani
Trajanje: 78 min
Distributer: Taramount
Godina proizvodnje: 2019

Karte za sve filmove su u prodaji od 03.05.2019. godine, svakog dana od 16:00 do 20:00 časova.

#indjija #vesti #kulturnicentar #bioskop

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: