BEZBEDNOST PRE SVEGA Na gradskom bazenu u Inđiji najviši nivo zaštite

Zbog aktuelne situacije sa korona virusom, čelni ljudi na gradskom bazenu u Inđiji navode da je ove godine nivo bezbednosti kupača podignut na još viši nivo. Preduzete su sve zaštitne mere, a poštuju se i primenjuju preporuke Vlade Republike Srbije kada je reč o kupalištima.

Počevši od samog ulaska u bazen od kapije kreće dezinfekcija ruku, zatim slede dezobarijere koje su hlorisane. Prema rečima direktora Ustanove “Sportski centar” Inđija Ilije Trbovića nakon analize koju je izvršio Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, kvalitet vode je odličan.

Higijena na bazenu je na zavidnom nivou, radnici konstantno dezinfikuju toalete kao i ležaljke i stolice. Sve mere prevencije su preduzete, tako da građani nemaju razloga za brigu i mogu slobodno da uživaju u jednom od najlepših kupališta u regionu Srema i šire.

CENE:

Dnevna ulaznica iznosi 300 dinara, a u periodu od 17 časova cena je 180 dinara, dok za decu karta iznosi 50 dinara.

Kao i prethodnih sezona, česti korisnici mogu nabaviti sezonske ulaznice po ceni od 6.000 dinara, a za povlašćene kategorije-đake, studente i penzionere, za celo leto karta je samo 2.500 dinara.

Kada je reč o isplivavanju u jutarnjim i večernjim terminima, ovde godine prema rečima direktora vlada veliko interesovanje, a nedavno je i krenula sa radom škola plivanja za najmlađe.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram