Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i direktor JP “Inđija put” Marko Gašić svečano su juče pustili u saobraćaj novi podvožnjak kod gradskog stadiona u Inđiji.

Foto: Moderan podvožnjak za veću bezbednost

Kako se moglo čuti podvožnjak je pušten u saobraćaj, ali još uvek nije u potpunosti završen.  Radovi će biti kompletirani u narednom periodu. Nova moderna saobraćajnica duga je oko 330 metara.

kako su istakli nadležni preostalo je da se urade još neki radovi kao što su paralelna ulica, pešačko biciklistička staza i javna rasveta u podvožnjaku i oko njega.

-Ovo je bio prema svim zahtevima koje sam dobijao od građana, pogotovo onih koji žive i rade sa druge strane pruge, prema Sasama višedecenijski san. Konačno smo ga ostvarili, imamo sada dva najmodernije urađena podvožnjaka, a ovaj drugi je znatno veći i širi rekao je predsednik Gak i dodao:

-danas puštamo podvožnjak u funkciju, zaista sam srećan i zadovoljan zbog ovog čina. Čestitam građanima Inđije poručio je prvi čovek opštine.

Čekanje na pružnim prelazima odlazi u zaborav, a bezbednost saobraćaja će biti drastično bolja. Kada je reč o javnoj rasveti, kompanija koja je gradila oba podvožnjaka u Inđiji uradiće rasvetu kada bude završena železnička stanica, a to je najkasnije za dva meseca. Opština Inđija, odnosno JP “Inđija put” uradiće rasvetu oko podvožnjaka.

-Ono što je naš posao nakon asfaltiranja jeste da uradimo javnu rasvetu koja je ovde već postojala, a to je nekih pet bandera, koje će osvetljavati obe strane i put i trotoar. nadam se da će već iduće nedelje biti normalnizovan život svih naših sugrađana koji ovde žive rekao je Marko Gašić, direktor JP “Inđija put”.

 

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: