U cilju povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju opština Inđija obezbedila je preko Saveta za bezbednost saobraćaj opštine Inđija 420 autosedišta.

Podela je organizovana u velikoj sali Kulturnog centra gde se održala i obuka za postavljanje sedišta u automobilu kao i značaj korišćenja auto sedišta u saobraćaju.

Tom prilikom roditeljima se obratio predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je naveo brojne mere koje lokalna samouprava sprovodi u cilju povećanja bezbednosti saobraćaja.

-Bezbednost dece se nalazi u samom vrhu prioriteta što smo i pokazali prethodnih godina. Osim toga, sa ponosom mogu istaći da od septembra nijedno dete neće biti na listi čekanja jer smo izgradili novi vrtić.

Da podsetimo, opština Inđija uvela je brojne mere za podršku porodici, od finansiranja veštačke oplodnje i naknada za prvo i treće dete, preko investiranja u predškolske i školske objekte, nagrađivanja najboljih učenika i stalnog rasta studentskih stipendija, do  odluke da se izgradnjom novog vrtića obezbede uslovi da svako dete pohađa predškolsku ustanovu.

Akcija podele autosedišta uvedena je pre dve godine i nastaviće se u narednim godinama.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: