Kao pred svaku zimu, radnici Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ vrše zamenu sezonskog cveća u parku ispred Gimnazije, ali i na drugim lokacijama u gradu.

Izvršeno je vađenje „letnjeg“ cveća na čije mesto će se zasaditi cveće „dan i noć“ koje je pogodno za zimske uslove. Inače, ovakve aktivnosti se obavljaju svake godine u maju i oktobru.

Osim čistoće, JKP „Komunalac“ vodi računa i o estetici opštine. Svojim trudom radnici ovog preduzeća čine da se osećamo prijatno i ugodno tokom cele godine.

naslovJedneVesti

Pored ovog posla radnici Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ čistili su smeće u severoistočnoj industrijskoj zoni. Prikupljena je velika količina otpada čije mesto ne sme biti na lokaciji gde se razvijaju proizvodni kompleksi, gde svaki dan dolaze radnici na posao i gde se održavaju poslovni sastanci.

Održavanje čistoće i čuvanje životne sredine bi trebalo da bude obaveza svake osobe a ne samo radnika komunalnog preduzeća. Iako su ti radnici svakodnevno na celoj teritoriji opštine Inđija, uvek se pojave oni koji bacaju smeće i ruže našu opštinu.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: