U Akademiji Oxford – Inđija, možete prevoditi sve vrste dokumentacija i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača.

Usluge pismenog i usmenog prevođenja pružamo domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim instituacijama i pojedincima. Naš prevodilački centar je jedan od vodećih centara u Srbiji i regionu.

Prevode obavljamo sa i preko 50 svetskih jezika, gde su na raspolaganju preko 220 sudskih tumača i prevodilaca.

Ono što Akademiju Oxford odvaja od ostalih su tačnost, brzina, najpovoljnije cene i kvalitet.

-Naši prevodioci su obrazovani i iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani u prevođenju najzahtevnijih stručnih tekstova navode u Akademiji.

Pored prevodilačkih usluga, Akademija Oxford takođe ima u ponudi školu stranih jezika, pripreme za Goethe i Cambridge ispite kao i raznovrsne kurseve i obuke za stručno osposobljavanje, počev od administrativnih, knjigovodstvenih kurseva, škola računara, poslovne kurseve, zatim kursevi nege i lepote, kurs za kozmetičata, frizera, šminkera, kurs za manikir i pedikir, kurs za nadogradnju noktiju, kursevi masaže i ostalo…

Ono što je najznačajnije, da nakon završenog kursa i obuke možete dobiti naše sertifikate koji su akreditovani, priznati u svetu i sa kojima se možete prijaviti na biro i naći posao u struci.

Za sve potrebne informacije možete nas pozvati na broj 069/10-60-584 ili doći lično u našem centru koji se nalazi u ulici Vojvode Stepe 20/4, na šetalištu iznad „Komunalca“.

Ukoliko ste iz okoline, takođe nas možete posetiti i u Staroj Pazovi u ulici Ćirila i Metodija 15, lokal 18. Za više informacija možete pozvati na br.telefona: 060/022-30-42

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: