Sve veći broj ljudi teži ka tome da svoje znanje i sposobnosti prikaže svuda u svetu. Neki misle da su zakasnili, a neki misle da je još uvek rano i da ima vremena, ali ipak, jedno je sigurno – uvek je pravo vreme za nova učenja, usavršavanja i nadograđivanja znanja.

Potrebna je samo velika želja za nečim novim i cilj kome ćete težiti, a u tome će vam pomoći Akademija Oxford  Inđija, uz kvalitetnu nastavu i pristupačnim cenama budite sigurni da činite pravu stvar.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle 

Zainteresovani polaznici moraju znati da prilikom upisa stranog jezika Akademija Oxford, nastavu organizuje u skladu sa pravilima, koja navodi CEFR (The common European framework for languages). Reč je o takozvanom zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike, prema čijim pravilima postoji ukupno 6 nivoa edukacije, odnosno: početni nivo (A1 i A2), srednji nivo znanja (B1 i B2) i napredni nivo (C1 i C2).

Početni nivo označava se A1, ovaj nivo može učiti svako ko nije imao dodira sa određenim jezikom, drugi je označen sa B i on predstavlja niži i viši srednji nivo. Dok se C1 i C2 su označeni kao niži i viši napredni nivo.

Polaznici se prilikom upisa kursa engleskog, nemačkog ili nekog drugog jezika biti nagrađeni od strane Akademije Oxford sa potpuno besplatnim online kursevima koji i te kako mogu poslužiti kako ličnom tako i u radnoj biografiji za željeni posao. Polaznici će imati priliku da odaberu 1 od 10 kurseva koji će želeti da nauče, počev od pisanja za web/blog, kreativnog pisanja i poslovne komunikacije. Tu su takođe kursevi veštine prezentovanja i upravljanja vremenom i organizacija učenja koji je od velikog značaja studentima. Da ne zaboravimo isto tako i na kurseve kao što su kreativno pisanje za decu, mape uma u kojima se može naučiti način korišćenja i kurs tehnike pamćenja. Ovi gratis online kursevi  su posebno osmišljene obuke koje pružaju dosta mogućnosti za edukaciju svih polaznika koji budu upisali kurs stranog jezika i tako steknu pravo na još jedan besplatan kurs.

 

Upis na kurseve engleskog i nemačkog jezika

Sve zainteresovane koji žele da nauče ili unaprede svoje znanje, mogu to učiniti sada u januarskom upisnom roku. Iskoristite priliku i ugrabite svoju sreću ovoga trenutka.

Prijave se mogu vršiti putem mejla indjija@akademijaoxford.com ili na broj telefona 069/10-60-584.

Takođe upis se može obaviti i u našoj poslovnici u ulici Vojvode Stepe 20/4 svakog radnog dana od 08 do 21h.

U skladu sa trenutnim epidemiološkom situacijom Akademija Oxford Inđija planira vođenje nastave u prostorijama škole. Ukoliko dođe do promene situacije, nastava će biti usklađena u skladu sa novonastalim merama. O svim promenama, naši polaznici će biti blagovremeno obavešteni, pojedinačno.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: