Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija: Važno obaveštenje za poljoprivrednike

U slučaju obavljanja poslova u ratarstvu, povrtarstvu i voćarstvu i obavljanju poslova u oblasti stočarstva i pčelarstva, tokom perioda zabrane kretanja (radnim danima od 17h-5h i vikendom od 15h do 5h), svaki poljoprivredni proizvođač je dužan da podnese zahtev za odobrenje kretanja.

Dozvola kretanja za poslove u oblasti povrtarstva, ratarstva i voćarstva dobija se popunjavanjem podataka preko linka
http://agromere.registar-uzb.rs/ ili broja telefona 064/88-18-449.

Dozvola kretanja za poslove iz oblasti stočarstva i pčelarstva dobija se popunjavanjem podataka preko linka http://stocarstvo.registar-uzb.rs/.

Dozvola kretanja važi samo za navedene datume. Rok za odgovor na podneti zahtev je 48h. Svako lice koje bude dobilo dozvolu za rad tokom zabrane kretanje biće obavezno da sa sobom ima i radni nalog koji mora da sadrži: ime i prezime zaposlenog, broj lične karte, jmbg, prebivalište (mesto i ulica), tačnu lokaciju obavljanja radova, period odnosno vreme rada, opis radova, naziv preduzeća/gazdinstva u čije ime zaposleni obavlja radove, datum obavljanja radova i podaci o gazdinstvu – BPG, grad/opština, mesto, adresa.

Poslodavci čiji zaposleni obavljaju radne zadatke u periodu zabrane kretanja, i imaju saglasnost da su izuzeti od Naredbe o zabrani i ograničenju kretanja lica na teritoriji R.Srbije, imaju obavezu da svakom zaposlenom izdaju POTVRDU.
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram