Savez za školski sport IN iz Inđije bio je tehnički organizator Školskog prvenstvo Vojvodine u karate sportu u organizaciji Saveza za školski sport Srbije i Karate Saveza Vojvodine.

Takmičenje je organizovano po svim pravilima o poštovanju mera u vezi COVID19 a učestvovali su učenici osnovnih i srednjih škola sa podreučija AP Vojvodina u sportskim disciplinama kate i borbe po kategorijama.
Učenici inđijskih škola izborili su odlične rezultate a vodili su ih Prof. Melanija Budovački iz OŠ ”Dušan Jerković”, prof. Jelena Ćućuz iz OŠ ”Jovan Popović” i prof. Danilo Stanković iz inđijske Gimnazije.
Prva mesto izborio je učenik  četvrte godine TŠ”Mihajlo Pupin” Stefan Lemajić u kategoriji -68kg kao i Mihailo Grubić  učenik inđijske Gimnazije I-II godina, u kategoriji borbe -70kg, dok je Luka Čubrilo iz Tehničke škole I-II godina izborio drugo mesto u kategoriji -70kg.
Prva mesta u konkurenciji osnovaca izborili su učenici OŠ”Dušan Jerković” u kategoriji 5.6. razred i to Filip Lazić u borbama -45kg i Aleksa Lajbenšperger u katama APSolutni nivo.
Treća mesta izborili su iz OŠ”Dušan Jerković” ,Bjeljac Stefan borbe -45kg u 5.-6.razredima kao i Muškinja Arsenije iz OŠ”Petar Kočić” u katama 1. i 2. razred.
Blizu medalje bili su u konkurenciji 7.-8. razred Vuk Malić i Popović Luka iz OŠ”Petar Kočić” kaoi i Manojlović Tatjana iz OŠ”Jovan Popović” i Ninković Maša iz OŠ”Dušan Jerković.
U konkurenciji 5.-6. razreda Luka Mitrić iz OŠ”Dušan  Jerković” i Tamara Manojlović i Iskra Čubrilo iz OŠ”Jovan Popović” u borbama.
U konkurenciji 3.-4. razreda Ljukovčanin Nađa iz OŠ”22.Jul” iz Krčedina, Nikić Jana, Mučibabić Jovana i Ćakić Elena iz OŠ”Dušan Jerković”.
U konkurenciji 1.-2. razreda Čanković Jovan iz OŠ”Dušan Jerković”.
Desetočasovna organizacija takmičenja i postignuti rezultati u konkurenciji 450 učenika osnovnih i srednjih škola iz cele Vojvodine opravdali su napore inđijskih  učenika OŠ i SŠ.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: