22. OKTOBAR: Sprema se svečanost povodom Dana oslobođenja Inđije

Svečanom sednicom na kojoj će prisustvovati čelni ljudi opštine Inđija, odbornici Skupštine Opštine , članovi Opštinskog veća, privrednici kao i gosti iz opština u Sremu i šire, i ove godine će biti obeležen 22. oktobar- Dan oslobođenja Inđije kao i sedamdesetpeta godišnjica oslobođenja od okupatorske vlasti u Drugom svetskom ratu.

Foto: Sa prošlogodišnje svečanosti

Centralna proslavi biće održana u Kulturnom centru, a i ove godine biće dodeljena najviša opštinska priznanja -Oktobarska nagrada.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i predsednik SO Inđija Milan Predojević uručiće nagrade najzaslužnijima, koji su dali izuzetan doprinos razvoju grada.

Nakon svečane sednice predviđen je kulturno-umetnički program i prigodan koktel.

Tog dana biće organizovan prijem predstavnika udruženja boraca i ratnih vojnih invalida u opštini, koji će zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave položiti vence na spomenik borcima Podunavsko- partizanskog odreda u centru grada.

U sklopu obeležavanja dana grada u Inđiji biće održane tradicionalne 55. ulične atletske trke na kojima će učestvovati đaci iz osnovnih i srednjih škola inđijske opštine.

OKTOBARSKA NAGRADA

Oktobarska nagrada se dodeljuje za izuzetne rezultate i najviša dostignuća u oblasti privrednog i društvenog života opštine Inđija. Prošle godine ova priznanja su dobili: firma “Agromarket”, firma “Zam d.o.o” (Žuti dragstori), firma MV Team grup-Beška, Đuro Mandić-načelnik PU Sremska Mitrovica i Miodrag Jakšić- književnik. Uskoro će biti poznati i ovogodišnji dobitnici.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram